Winkel Sport pakte vorig weekend de titel in tweede amateurklasse A, ondertussen is coach Danny Lavens het huiswerk voor volgend seizoen al aan het maken. Sven Dhoest had eerder al aangegeven naar R. Knokke FC te vertrekken. De doelman hoopte zo in eerste amateurklasse te kunnen aantreden, maar de kustploeg zakt naar tweede, terwijl Winkel net de omgekeerde beweging maakt. Met Stefan Roef (City Pirates) werd een doelman uit Antwerpen gehaald.

De volgende transfer is wel een West-Vlaming. Knokkenaar Jorgo Waeghe speelde in de jeugd van Club Brugge, via KSV Roeselare belandde hij bij SV Zulte Waregem. Vervolgens speelde hij bij Dender en Kapellen, om ten slotte bij R. Knokke FC mee de opgang naar eerste amateurklasse te forceren. Op dat moment vertrok hij naar RC Gent, waar hij nu twee seizoenen actief was.

Vorig seizoen was hij dus nog ploegmaat van Antonio Munoz Herrera, nu topschutter bij Winkel Sport, en in de jeugd speelde hij nog bij Club samen met Masis Voskanian. Jorgo Waeghe (30) is een polyvalente spits.

Winkel Sport pakte vorig weekend de titel in tweede amateurklasse A, ondertussen is coach Danny Lavens het huiswerk voor volgend seizoen al aan het maken. Sven Dhoest had eerder al aangegeven naar R. Knokke FC te vertrekken. De doelman hoopte zo in eerste amateurklasse te kunnen aantreden, maar de kustploeg zakt naar tweede, terwijl Winkel net de omgekeerde beweging maakt. Met Stefan Roef (City Pirates) werd een doelman uit Antwerpen gehaald.De volgende transfer is wel een West-Vlaming. Knokkenaar Jorgo Waeghe speelde in de jeugd van Club Brugge, via KSV Roeselare belandde hij bij SV Zulte Waregem. Vervolgens speelde hij bij Dender en Kapellen, om ten slotte bij R. Knokke FC mee de opgang naar eerste amateurklasse te forceren. Op dat moment vertrok hij naar RC Gent, waar hij nu twee seizoenen actief was.Vorig seizoen was hij dus nog ploegmaat van Antonio Munoz Herrera, nu topschutter bij Winkel Sport, en in de jeugd speelde hij nog bij Club samen met Masis Voskanian. Jorgo Waeghe (30) is een polyvalente spits.