Gullegem toonde zich tegen Petegem gretiger, pakte verdiend de drie punten. Na 20 minuten opende Robbe Dekiere de score. Petegem had aanvallend nog niks klaar gemaakt, tot het enkele minuten later dan toch aan de gelijkmaker geraakte.

Vroeg in de tweede helft was het opnieuw Dekiere die zijn ploeg op voorsprong schoot. Petegem moest nu uit zijn kot komen en dat schepte kansen voor Gullegem die scherp counterde. Ondanks de thuisploeg nog enkele keren heel dicht bij een derde treffer kwam, bleef de 2-1 op het bord staan. En daarmee waren ze bij de rood-witten best gelukkig. Volgende week zit Gullegem op Menen in een burenduel verwikkeld.

(FV)

DOELPUNTEN: 21' Dekiere 1-0, 27' Vercauteren 1-1, 56' Dekiere 2-1.

GULLEGEM: Ampe, Monteyne, Vansuypeene, Coetsier (66' Lefebvre), Hugelier, Sampers, Gheeraert, Dekiere, Zmimmer, Vancraeyveldt (90' Van Poucke), Vanleynseele (77' De Neve).

Gullegem toonde zich tegen Petegem gretiger, pakte verdiend de drie punten. Na 20 minuten opende Robbe Dekiere de score. Petegem had aanvallend nog niks klaar gemaakt, tot het enkele minuten later dan toch aan de gelijkmaker geraakte. Vroeg in de tweede helft was het opnieuw Dekiere die zijn ploeg op voorsprong schoot. Petegem moest nu uit zijn kot komen en dat schepte kansen voor Gullegem die scherp counterde. Ondanks de thuisploeg nog enkele keren heel dicht bij een derde treffer kwam, bleef de 2-1 op het bord staan. En daarmee waren ze bij de rood-witten best gelukkig. Volgende week zit Gullegem op Menen in een burenduel verwikkeld.(FV)