Gewezen Cercletrainer Guyot opnieuw aan de slag

© belga
Redactie KW

De 49-jarige trainer gaat terug naar Boulogne-sur-Mer, in de Franse derde klasse.

Laurent Guyot was er al werkzaam toen hij na de jeugd van FC Nantes een eerste keer hoofdtrainer werd in het seizoen 2009-2010. Tien jaar later keert hij dus terug naar USBCO.

“Wil erkend worden als coach”

Guyot was de voorbije competitietrainer van Cercle Brugge. In onderling overleg gingen begin mei beide partijen uit elkaar en werd assistent trainer Jean Jeunechamps voor de resterende wedstrijden in Play-Off 2 aangesteld als hoofdtrainer. Nu is het nog altijd afwachten wie de nieuwe T1 van Cercle wordt. Guyot is alvast vastberaden om een bij zijn nieuwe werkgever een ambitieuze sportuitdaging aan te gaan.

“Coach zijn is een beroep waar ervaring essentieel is om vooruitgang te boeken”, laat hij op de website van USBCO weten. “Boulogne-sur-Mer was in die hoedanigheid mijn eerste club. Sindsdien heb ik andere avonturen meegemaakt. Over het algemeen heb ik een beeld van talentontwikkelaar te zijn en werd ik hiervoor door AS Monaco bij Cercle aangeworven. Ik wil een andere wending nemen in mijn carrière en erkend worden als een coach die in staat is om ambitie te hebben met zijn teams.” (ACR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier