Na het gelijkspel tegen topploeg Beveren Leie werd het nakende ontslag nog even afgewend, maar de een op zes tegen kelderploegen Zonnebeke en Ploegsteert waren de druppel voor het Moense bestuur. De bekendmaking van de nieuwe coach liet overigens niet al te snel op zich wachten, want met Greg Vandenbulcke haalde Moen al vlug een oude bekende binnen.

Vandenbulcke was al eens tien jaar hoofdcoach bij Moen, maar kreeg vorig seizoen een aanbod van Acren Lessines, een club uit de tweede amateurklasse, een kans die hij niet kon laten liggen. Nu keert Vandenbulcke dus terug naar het oude nest, waar hij heel wat werk voor de boeg heeft om Moen in Tweede Provinciale te kunnen houden.

(JS - Foto VDB)

Na het gelijkspel tegen topploeg Beveren Leie werd het nakende ontslag nog even afgewend, maar de een op zes tegen kelderploegen Zonnebeke en Ploegsteert waren de druppel voor het Moense bestuur. De bekendmaking van de nieuwe coach liet overigens niet al te snel op zich wachten, want met Greg Vandenbulcke haalde Moen al vlug een oude bekende binnen.Vandenbulcke was al eens tien jaar hoofdcoach bij Moen, maar kreeg vorig seizoen een aanbod van Acren Lessines, een club uit de tweede amateurklasse, een kans die hij niet kon laten liggen. Nu keert Vandenbulcke dus terug naar het oude nest, waar hij heel wat werk voor de boeg heeft om Moen in Tweede Provinciale te kunnen houden.(JS - Foto VDB)