Drie nieuwe namen voor A-kern van KM Torhout

Denis Luchtens, hier links in beeld. © VDB
Redactie KW

KM Torhout heeft opnieuw drie namen toegevoegd aan de A-kern voor volgend seizoen. Daarbij is er één die doorstoot vanuit de beloftenkern.

Cedric Strobbe (19) is een rechterflankverdediger die in de voorbereiding al even mocht meedoen tegen Club Brugge en die in de loop van het seizoen één selectie kon afdwingen. Hij traint al het volledige seizoen mee met de A-kern.

Geen echt eigen product, maar toch bekend bij KM is de 20-jarige Thibault Vandenbussche, de aanvallende middenvelder, de zoon van ex-KM-doelmannentrainer Tom Vandenbussche (nu bij Diksmuide). Thibault Vandenbussche kwam in 2015 over van KSV Roeselare, waar hij werd opgeleid. De Lichterveldenaar kwam eerst in de beloftenkern en dan in de A-kern terecht in 2017, maar kon geen basisplaats veroveren, waarna hij in het tussenseizoen overstapte naar eersteprovincialer Kortemark, dat nu op een degradatieplaats staat. Vandenbusche keert nu terug naar KM.

Tenslotte is er de 23-jarige Denis Luchtens, een centrale verdediger die eerder bij de jeugd van KV Oostende, nationaal bij Eernegem (in 2012) en bij RES Acren-Lestienne (2016) voetbalde en sinds 2017 bij tweede amateurklasser Sparta Petegem.

(DACH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier