Drazen Kukuric nieuwe T1 van KSK Vlamertinge

Na rijp beraad besliste het bestuur om de 56-jarige Harelbekenaar Drazen Kukuric aan te stellen als nieuwe T1. Hij volgt interim-trainer Xavier Deleu op, die komend seizoen zijn rechterhand wordt.

De laatste taak van Kukuric als trainer was bij Wevelgem, tot hij in april vorig jaar ontslagen werd. © VDB

Drazen Kukuric heeft al vele watertjes doorzwommen. Na een mooie carrière in de Joegoslavische eerste klasse, trok hij in 1989 naar Harelbeke.

Twintig jaar geleden begon hij zijn trainersloopbaan bij Dosko Beveren. Zijn laatste taak als trainer was bij Wevelgem, tot hij in april vorig jaar ontslagen werd. De Westhoekregio is geen onbekend terrein voor de Kroatische Belg, want vijftien jaar geleden was Kuki enkele jaren coach bij BS Poperinge. “De honger is groot”, zegt de nieuwe trainer van Vlamertinge in een eerste reactie. “Mijn ambitie is om iedere ploeg beter te maken. Ik moet eerst nog mijn spelersgroep leren kennen, maar hoop toch op een probleemloos seizoen.”

Ook sportief verantwoordelijke Yannick Platteeuw is in zijn nopjes. “Drazen heeft ervaring en is in de hele regio bekend. Hij is een voetbaldier en zijn filosofie stemt overeen met onze visie. We kijken uit naar de samenwerking“, aldus Platteeuw.

(AP)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.