Cercle Brugge laat Giulian Biancone terugkeren

Giulian Biancone blijft nog wat langer bij Cercle Brugge. © belga
Redactie KW

Cercle Brugge huurt flankverdediger Giulian Biancone voor het tweede seizoen op rij van moederclub Monaco. De twintigjarige Fransman, die afgelopen zondag zelfs nog basisspeler was bij Monaco, was vorig seizoen goed voor 25 duels (één goal) bij de Vereniging. Biancone is alweer de tiende inkomende transfer bij Cercle in de zomermercato.

“We zijn zeer blij dat we Giulian Biancone een extra seizoen aan Cercle Brugge kunnen binden”, zegt voorzitter Vincent Goemaere. “Giulian bewees vorig jaar meermaals over de ingesteldheid te beschikken die we van een Cercle Brugge speler verwachten.”

“Dat Giulian bovendien zelf ook vragende partij was om terug te keren, toont zijn motivatie aan om te bevestigen wat hij hier al heeft bewezen: een leider zijn op en naast het veld. Welkom terug Giulian, The Hulk Is Back.”

Twee spelers vertrekken

Het was verder opvallend rustig bij groen-zwart op Transfer Deadline Day. De club liet met Guy Mbenza (Antwerp) en Alimami Gory (Troyes) enkel nog twee spelers vertrekken.

De Vereniging begon dan ook goed aan de Jupiler Pro League dit seizoen met 12/24 en een voorlopige achtste plaats. Vorig seizoen konden de Bruggelingen zich maar ternauwernood redden, na een heel seizoen degradatievoetbal. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier