Cercle Brugge haalt linksachter binnen

Bulgaar Dimitar Velkovski is de nieuwe linksachter van Cercle. © foto Cercle Brugge
Redactie KW

Groen-zwart bereikt een overeenkomst met de 25-jarige Bulgaar Dimitar Velkovski.

Trainer Bernd Storck wilde er voor de beslissende fase van de competitie absoluut nog een linksachter bij. Dimitar Velkovski, een gewezen jeugdinternational die de afgelopen twee seizoenen voor Slavia Sofia uitkwam en voordien voor Lokomotiv Sofia en Lokomotiv Plovdiv speelde, ondertekende bij Cercle Brugge een verbintenis voor drie en een half seizoen.

Eerder versterkte de Vereniging zich in de strijd om het behoud met de Sloveense middenvelder Dino Hotic, de Hongaarse spits Marton Eppel, de Griekse verdediger Dimitrios Chatziisaias en de Duitse doelman Lennart Moser. De Welshe belofte Isaac Christie-Davies, geleend van Liverpool, viel met een knieblessure uit.

Velkovski zal speelgerechtigd zijn voor de uitwedstrijd van zaterdag in Eupen. Groen-zwart trekt na de training van vrijdag in Brugge richting de Oostkantons waar men op afzondering gaat met twee overnachtingen, in dezelfde verblijfplaats als enkele weken geleden naar aanleiding van de wedstrijd op Standard. Zondagmorgen wordt ook daar nog getraind om dan naar Brugge af te zakken.

Cercle Brugge wil overigens zoveel mogelijk eigen fans in het Kehrwegstadion en voorziet in voorverkoop gratis tickets en busvervoer voor iedere supporter naar Eupen. De tickets zijn nog tot en met vrijdagavond 17.30 uur beschikbaar aan de dienst Ticketing van het Cerclesecretariaat. Ondertussen zijn er reeds vijf bussen met fans die van deze gelegenheid gebruik maken. (ACR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier