Ook Michiel Clyncke, Henri Van Marcke en Timon Vandendriessche verlengen bij Winkel Sport

Timon Vandendriessche vooraan, Michiel Clyncke links van Timon en Henri Van Marcke rechts half verscholen achter Timon zijn ook volgend seizoen nog WSP-speler. © VDB
Wouter Vander Stricht

Winkel Sport maakt snel werk van de contractverlengingen voor volgend seizoen. Zo hebben recent ook Michiel Clyncke, Henri Van Marcke en Timon Vandendriessche voor een jaar bij getekend.

Henri Van Marcke is eigenlijk een jeugdproduct van Winkel Sport, maar via KV Kortrijk en Mandel United belandde hij pas dit seizoen opnieuw op het Terschuerenpark. De centrale verdediger blijft dus ook volgend seizoen aan boord, net als zijn maatje Michiel Clyncke. Ze deelden nog de kleedkamer bij Mandel, maar de kwikzilveren Clyncke zal volgend seizoen al aan zijn vierde seizoen op Terschueren beginnen.

Timon Vandendriessche is misschien wel de revelatie van het seizoen. De jongeman realiseerde vorig seizoen de promotie met de B-ploeg en toonde nu al zijn waarde in het A-team. Ook de Ledegemnaar blijft nog een jaartje langer.

Op keepertrainer Virgil De Windt na tekende de volledige technische staf al bij, net als Felix Reuse, Masis Voskanian en doelman Nicaise Kudimbana.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.