KVO klopt Tubeke met 2-0

KV Oostende zette vanmiddag zijn zegereeks voort tegen Tubeke. Twee treffers van Brillant legden de 2-0 eindscore vast. Met 15 op 15 nadert KV Oostende tot op drie punten van Eupen en nestelt de kustploeg zich stevig in de top vier.

De bezoekers begonnen fel aan de partij. Dumesnil moest al vlug een gevaarlijke center onschadelijk maken. In de negende minuut was de thuisploeg aan het feest. De hoekschop van Essikal werd door Brillant aan de eerste paal binnengekopt. 1-0 voor KVO. De thuisploeg bleef dreigen en ging verdiend met voorsprong de rust in. In de tweede helft ging KVO door op zijn elan. In de achtenzeventigste minuut kopte Brillant na een vrije trap het geruststellende tweede doelpunt binnen.