Vervisch begon als 23e op de startgrid. Samen met zijn Zwitserse partner wist hij heel wat plaatsen goed te maken, met uiteindelijk een achtste stek als resultaat bij zijn eerste deelname aan de ADAC GT Masters dit seizoen.

Ook dit jaar is het sterke 'super sportscar'-kampioenschap te gast op het circuit in de Nederlandse duinen van Zandvoort, ditmaal van 9 tot en met 11 augustus. Toeval wil dat tien augustus de geboortedatum van Vervisch is. Hij is 33 jaar oud geworden. Voor hij begon in de GT-reeksen, reed Vervisch ook al verdienstelijk in de Formule 3.

Zondag om 13u05 staat de tweede race in Zandvoort geprogrammeerd.

Vervisch begon als 23e op de startgrid. Samen met zijn Zwitserse partner wist hij heel wat plaatsen goed te maken, met uiteindelijk een achtste stek als resultaat bij zijn eerste deelname aan de ADAC GT Masters dit seizoen. Ook dit jaar is het sterke 'super sportscar'-kampioenschap te gast op het circuit in de Nederlandse duinen van Zandvoort, ditmaal van 9 tot en met 11 augustus. Toeval wil dat tien augustus de geboortedatum van Vervisch is. Hij is 33 jaar oud geworden. Voor hij begon in de GT-reeksen, reed Vervisch ook al verdienstelijk in de Formule 3.Zondag om 13u05 staat de tweede race in Zandvoort geprogrammeerd.