Kortrijk Spurs Three en Wytewa Roeselare One werkten hun duel vrijdagavond al af. Roeselare haalde het met 64-66, dankzij onder andere 21 punten van Brecht Duyck. Voor Kortrijk was Gil Dieltiens topschutter met 16 punten.

Mibac Middelkerke One speelde als enige ploeg zaterdagavond. Tegenstander was Basket SKT Ieper Three. De thuisploeg zette een sterk eerste quarter neer (24-11) en dat bleek uiteindelijk voldoende voor de 94-78-eindzege. Bij Middelkerke werd Thibaut Decloedt de topschutter met 20 punten. Kjell Deceuninck trof met 14 punten het meest raak voor Ieper.

Zondagmorgen gaf KB Gistel Oostende Two Holstra Wings Wevelgem-Moorsele One partij. Na de 35-29-ruststand maakte KBGO het verschil in het derde quarter. Het werd uiteindelijk 79-64. Fridenbergs tekende 22 punten aan voor Duva, Van Hee voegde er 21 aan toe. Bij Wevelgem waren er 20 punten voor D'hooge.

Zondagmiddag stond de derby tussen Racing Brugge Two en Basket Sijsele Two op de agenda. Sijsele haalde het met 64-73. Bij de rust (32-33) was alles nog speelbaar. Sijsele maakte het verschil in het derde quarter. Bij Racing was Arend Titeca topschutter met 15 punten. Viktor Buysse (18) en Ruben De Baene (20) maakten het mooie weer voor Sijsele.

Ook Vagant Kortrijk One en ZwevegemDeerlijk One werkten een derby af. Beide ploegen hielden elkaar lange tijd in evenwicht. Bij het ingaan van het slotquarter stond het 54-56. ZwevegemDeerlijk begon met een 0-8-tussenspurt aan de laatste periode en legde daarmee de basis van een felbevochten zege, al werd het op het einde nog heel spannend (79-84). Felix Duyck scoorde 21 punten voor Kortrijk. Jorgen Sabbe was met 18 punten topschutter bij de bezoekers.

De speeldag werd zondag om 17 uur afgesloten met een duel tussen Basket Poperinge en Wikings Kortrijk. De bezoekers grepen Poperinge in de eerste helft al bij de keel (24-43). Het werd uiteindelijk 53-81. Tim Hoflack werd met 15 punten beste schutter voor Poperinge. Alexander Byttebier nette 19 punten voor Kortrijk.

Het duel tussen Red Sharks Koekelare en Izegem werd uitgesteld door een coronabesmetting bij Koekelare.

(BV)

Kortrijk Spurs Three en Wytewa Roeselare One werkten hun duel vrijdagavond al af. Roeselare haalde het met 64-66, dankzij onder andere 21 punten van Brecht Duyck. Voor Kortrijk was Gil Dieltiens topschutter met 16 punten. Mibac Middelkerke One speelde als enige ploeg zaterdagavond. Tegenstander was Basket SKT Ieper Three. De thuisploeg zette een sterk eerste quarter neer (24-11) en dat bleek uiteindelijk voldoende voor de 94-78-eindzege. Bij Middelkerke werd Thibaut Decloedt de topschutter met 20 punten. Kjell Deceuninck trof met 14 punten het meest raak voor Ieper. Zondagmorgen gaf KB Gistel Oostende Two Holstra Wings Wevelgem-Moorsele One partij. Na de 35-29-ruststand maakte KBGO het verschil in het derde quarter. Het werd uiteindelijk 79-64. Fridenbergs tekende 22 punten aan voor Duva, Van Hee voegde er 21 aan toe. Bij Wevelgem waren er 20 punten voor D'hooge. Zondagmiddag stond de derby tussen Racing Brugge Two en Basket Sijsele Two op de agenda. Sijsele haalde het met 64-73. Bij de rust (32-33) was alles nog speelbaar. Sijsele maakte het verschil in het derde quarter. Bij Racing was Arend Titeca topschutter met 15 punten. Viktor Buysse (18) en Ruben De Baene (20) maakten het mooie weer voor Sijsele. Ook Vagant Kortrijk One en ZwevegemDeerlijk One werkten een derby af. Beide ploegen hielden elkaar lange tijd in evenwicht. Bij het ingaan van het slotquarter stond het 54-56. ZwevegemDeerlijk begon met een 0-8-tussenspurt aan de laatste periode en legde daarmee de basis van een felbevochten zege, al werd het op het einde nog heel spannend (79-84). Felix Duyck scoorde 21 punten voor Kortrijk. Jorgen Sabbe was met 18 punten topschutter bij de bezoekers. De speeldag werd zondag om 17 uur afgesloten met een duel tussen Basket Poperinge en Wikings Kortrijk. De bezoekers grepen Poperinge in de eerste helft al bij de keel (24-43). Het werd uiteindelijk 53-81. Tim Hoflack werd met 15 punten beste schutter voor Poperinge. Alexander Byttebier nette 19 punten voor Kortrijk.Het duel tussen Red Sharks Koekelare en Izegem werd uitgesteld door een coronabesmetting bij Koekelare.(BV)