Sterspeelster Emma Meesseman kreeg rust. Het was voor de uittredende kampioen al de achtste nederlaag in twaalf duels. De Mystics zijn daarmee tegenvallend tiende. Enkel de top-8 plaatst zich voor de play-offs.

De WNBA-competitie wordt deze zomer afgewerkt op de IMG Academy in Bradenton (Florida). De WNBA koos ervoor alle speelsters in één bubbel onder te brengen om zo het risico op coronabesmetting te verkleinen. In de verkorte reguliere competitie dienen 22 wedstrijden te worden afgewerkt, vorig jaar waren dat er nog 34. Nadien volgen in oktober de play-offs.

(Belga)

Sterspeelster Emma Meesseman kreeg rust. Het was voor de uittredende kampioen al de achtste nederlaag in twaalf duels. De Mystics zijn daarmee tegenvallend tiende. Enkel de top-8 plaatst zich voor de play-offs. De WNBA-competitie wordt deze zomer afgewerkt op de IMG Academy in Bradenton (Florida). De WNBA koos ervoor alle speelsters in één bubbel onder te brengen om zo het risico op coronabesmetting te verkleinen. In de verkorte reguliere competitie dienen 22 wedstrijden te worden afgewerkt, vorig jaar waren dat er nog 34. Nadien volgen in oktober de play-offs.(Belga)