Net geen bekerstunt voor Melco Ieper tegen eersteklasser Brussels

Thomas Mertens probeert door de verdediging van zijn ex-ploeg te geraken. © (Foto EF)

Melco Ieper One bekert niet verder in de Belgische beker. Woensdagavond werd thuis verloren van eersteklasser Brussels met 69-72.

De Ieperlingen waren vooral bij de start van de wedstrijd niet bij de les en stonden na 5 minuten liefst 7 punten in het krijt. Naarmate de wedstrijd vorderde werd die kloof alsmaar kleiner. Ieper, momenteel ongeslagen in Top Division Men 1, droomde dan ook van een stunt. Het puntenverschil aan de rust bedroeg maar 4 punten meer (33-37). Met nog 5 minuten te spelen stond Melco zelf op voorsprong (60-59). Uiteindelijk viel de beslissing in de slotminuten van de wedstrijd en verloor Melco van Brussels met 69-72.