Meesseman lijdt met Washington Mystics vierde nederlaag op rij

© belga
Redactie KW

Emma Meesseman raakt met haar WNBA-team Washington Mystics niet uit het sukkelstraatje. Zondag verloor de regerende kampioen voor de vierde keer op rij. Connecticut Sun was met 76-63 te sterk.

Meesseman speelde een half uur mee en werd met 14 punten (plus vier rebounds en drie assists) gedeeld topschutter van haar ploeg samen met Ariel Atkins. In het winnende kamp scoorde DeWanna Bonner 20 punten.

Voor de Mystics, die al enkele weken hun grootste puntenpakker Aerial Powers missen door een hamstringblessure, was het de elfde nederlaag in vijftien matchen. De regerende kampioen staat daarmee op een teleurstellende tiende plaats op twaalf ploegen. Connecticut Sun is zevende (zeven zeges, negen nederlagen).

Indiana Fever, het team van Julie Allemand, staat negende (vijf overwinningen in vijftien matchen).

De WNBA-competitie wordt deze zomer afgewerkt op de IMG Academy in Bradenton (Florida). De WNBA koos ervoor alle speelsters in één bubbel onder te brengen om zo het risico op coronabesmetting te verkleinen. In de verkorte reguliere competitie dienen 22 wedstrijden te worden afgewerkt, vorig jaar waren dat er nog 34. Nadien volgen in oktober de play-offs. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier