Zomercriteria Tafeltennis TTC Drive Oostende verwelkomt Olympisch kampioen Florian Van Acker

Saskia Aneca, bestuurslid en speelster van TTC Drive, samen met winnaar, Par-Olympisch en Wereldkampioen Florian Van Acker © Foto FRO
Redactie KW

De drie eerste edities van het TTC-Drive Zomercriterium, een jaarlijkse organisatie van TTC Drive Oostende, werden telkens gespeeld met meer dan 100 deelnemers in het nieuwe sportlokaal op De Schorre, in Oostende. Het vierde komt eraan op zaterdag 27 juli en is ook bijna volzet met 120 deelnemers. Er zijn nog tien plaatsen beschikbaar.

Het derde tornooi vond vorig weekend plaats. Niemand minder dan Par-Olympisch en Wereldkampioen Florian Van Acker, lid van TTC Gullegem, werd voor de tweede keer (hij won ook fase 2) de glansrijke winnaar. Hij versloeg in de eindstrijd van de A-finale met vier, David Henkens (CTT Alpi), Dieter Marijsse (Gullegem) en Jean-Paul Vansteenkiste (Sp. Torhout). De B-finale werd gewonnen door Boris Coenen (Sukarti).

TTC Drive organiseert, als alternatief voor de Ostend Masters, die dit jaar niet doorgaan, midden augustus in eigen zaal, de TTC Drive Ostend ITT Special 2019. Organisator Jacques Denys heeft al meer dan honderd inschrijvingen uit elf verschillende landen (Frankrijk, Duitsland, Engeland, Schotland, Nederland). Verwacht wordt dat het aantal inschrijvingen nog gevoelig zal stijgen.

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier