Leden KTC Isis vallen in de prijzen op tornooi Open ISIS & Belgian Circuit

© (Foto RV)
Redactie KW

Op zondag 9 juni werden de finales van het Open Isis & Belgian Circuit tornooi gespeeld op de terreinen van KTC Isis. De voorbije weken viel het weer soms flink tegen met regen en harde rukwinden. Maar op de finaledag waren de weergoden gelukkig beter gezind.

Bij de Heren 1 stond een lid van KTC Isis in de finale. Thomas Dehaen nam het op tegen Dominique Coene. “Het werd een spannende finale”, vertelt Thomas, die na 7-6 (1), 4-6 en 6-1 het duel wist te winnen. “Een goede match van beide partijen en we verdienden beiden om te winnen. Ik heb een goed niveau gehaald en ben blij dat ik een mooi parcours heb kunnen afleggen.”

Opvallend bij de Dames 4 is dat twee leden van KTC Isis om de winst speelden. Julie Vervaeke won in twee sets met 6/2 en 6/1 van Stephanie Dermaut. In de andere reeksen waren er nog een aantal KTC Isis-leden die zich tot in de finale wisten te knokken en al dan niet te winnen.

De finale van de Dames 1 ging helaas niet door. Luna Meers belde af wegens ziekte. “Een jammerlijke zaak”, vinden ze bij de organisatie. “Want ook vorig jaar ging de finale van de Dames 1 niet door op het 5-sterrentornooi van KTC Isis. Amelia Waligora is zo automatisch winnaar bij de D1 op de interclub. Het is een finale die ik graag had willen zien tussen twee dames op hoog niveau.”

Tijdens de finaledag werd er een event in Ibiza style gehouden van 12.00u tot 17.00u waarbij men kon genieten van all-in eten en drank. Na de finales was er nog een optreden van Wim Soetaert.

(RV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier