Er worden geen kampioenen en laureaten van referenda (speelster en speler van het jaar) aangeduid voor de competitie 2019-2020.

In de hoogste afdeling wordt de competitie dus afgesloten met drie ploegen op de eerste plaats: Sint-Michiels, Jabbeke en Buggenhout. Bij de vrouwen stonden Sint-Michiels en Baasrode op een gedeelde eerste plaats.

De federatie bekijkt hoe het verder moet met stijgers en dalers voor het komende seizoen. Voor Sporting Brugge is deze beslissing een serieuze (financiële) streep door de rekening. De club was immers al volop bezig met de organisatie van de bekerfinale, waarbij 24 mei een krachtbalhoogdag had moeten worden.

(JV)

Er worden geen kampioenen en laureaten van referenda (speelster en speler van het jaar) aangeduid voor de competitie 2019-2020.In de hoogste afdeling wordt de competitie dus afgesloten met drie ploegen op de eerste plaats: Sint-Michiels, Jabbeke en Buggenhout. Bij de vrouwen stonden Sint-Michiels en Baasrode op een gedeelde eerste plaats.De federatie bekijkt hoe het verder moet met stijgers en dalers voor het komende seizoen. Voor Sporting Brugge is deze beslissing een serieuze (financiële) streep door de rekening. De club was immers al volop bezig met de organisatie van de bekerfinale, waarbij 24 mei een krachtbalhoogdag had moeten worden.(JV)