Zij hadden de keuze tussen 5, 10 of 15 km of een, twee of drie ronden. De start van drie afstanden werd gegeven op het middenplein van het bos nabij de Sterrenwacht. Het was voor de lopers vooral genieten van de natuur, zonder hindernissen.

Bjorn Voet (Boezinge) liep de afstand van 15 kilometer in 52'34". Hij finishte voor Thomas White (Ruddervoorde) in 56'55" en Hannes Bossuyt (Zedelgem) in 58'17". Eerste dame was Zenobie Vangansbeke (Mariakerke) in 1:02'08" voor Toos Roels (Brugge) en Virginie Lambrecht (Ingelmunster).

Niels Martinsen (Bredene) kwam na tien kilometer als eerste over de meet in 36'20" voor Rik De Lannoy (Aalter) en Emile Petitjean (Wingene). Bij de dames ging de winst naar Kim Van Hoye (Beernem) in 49'55 voor Dauphine De Keyser (Ledeberg) en Sofie Vanherpe (Astene).

De eerste lopers die de finish bereikten waren die van vijf kilometer. Hier won Freddy Martens (Harelbeke) in 18'36" voor Yoshi Ackx (Jabbeke) en Carlo Beetens (Ronse). De top drie bij de dames over een afstand van vijf kilometer was voor Kathy Mermuys (Stalhille) als winnaar in 24'11" voor Inge Allewijn (Antwerpen) en Ann Van Samang (Brugge).

(ACR)

Zij hadden de keuze tussen 5, 10 of 15 km of een, twee of drie ronden. De start van drie afstanden werd gegeven op het middenplein van het bos nabij de Sterrenwacht. Het was voor de lopers vooral genieten van de natuur, zonder hindernissen.Bjorn Voet (Boezinge) liep de afstand van 15 kilometer in 52'34". Hij finishte voor Thomas White (Ruddervoorde) in 56'55" en Hannes Bossuyt (Zedelgem) in 58'17". Eerste dame was Zenobie Vangansbeke (Mariakerke) in 1:02'08" voor Toos Roels (Brugge) en Virginie Lambrecht (Ingelmunster). Niels Martinsen (Bredene) kwam na tien kilometer als eerste over de meet in 36'20" voor Rik De Lannoy (Aalter) en Emile Petitjean (Wingene). Bij de dames ging de winst naar Kim Van Hoye (Beernem) in 49'55 voor Dauphine De Keyser (Ledeberg) en Sofie Vanherpe (Astene).De eerste lopers die de finish bereikten waren die van vijf kilometer. Hier won Freddy Martens (Harelbeke) in 18'36" voor Yoshi Ackx (Jabbeke) en Carlo Beetens (Ronse). De top drie bij de dames over een afstand van vijf kilometer was voor Kathy Mermuys (Stalhille) als winnaar in 24'11" voor Inge Allewijn (Antwerpen) en Ann Van Samang (Brugge).(ACR)