Lauwe / Horeca Lauwe / Horeca Chef-kok Steven Dehaeze krijg titel ‘Ere-Ambassadeur Culinair Erfgoed 2025’: “Mijn geheim? Dat is vooral bij lokale boeren en in eigen tuin te vinden” Menen zendt haar culinaire zonen uit. Steven Dehaeze, chef-kok van het gereputeerde restaurant Culinair uit Lauwe, kreeg zopas de titel van ‘Ere-Ambassadeur Culinair Erfgoed 2025’. De erkenning die hij, in zijn ondertussen goed gevulde trofeeënkast kan hangen, is het zoveelste teken dat de man zich bij de Belgische top mag rekenen. “Mijn geheim? Dat is vooral bij lokale boeren en in eigen tuin te vinden!” 2 april 2025
Lifestyle Lifestyle Vijf afhaaltips van Het Lekkere Westen Het Lekkere Westen verzamelde meer dan 200 adressen waar je een heerlijk afhaalgerecht van een toprestaurant uit de streek kan bestellen. Wij geven al enkele tips om je op weg te helpen. 5 december 2021
Lauwe / Samenleving Lauwe / Samenleving Culinaire verwenboxen voor Warmste Week Hoewel de horeca bijzonder hard wordt getroffen tijdens de coronacrisis, lieten 4 keukenprofessionals uit Menen en Lauwe afgelopen week hun hart spreken. Ze verdeelden maar liefst 500 culinaire verwenboxen aan zij die vaak in de schaduw blijven staan. 20 december 2020