Oostende / Horeca Oostende / Horeca Fantastisch jaar voor sterrenchef Dimitri Proost: “2026 moet stabiliteit brengen” Dimitri Proost (32) heeft een fantastisch jaar achter de rug. De chef zette Restaurant Haut op de kaart, behaalde een eerste ster en engageerde zich voor tal van projecten. "Met de feestdagen voorzien we een afhaalmenu, maar nadien neem ik toch even vakantie", zegt de Oostendenaar. gisteren om 14:51
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Exclusieve wijnkelder mét kluizen opent in luxehotel La Réserve in Knokke: “Nu al quasi volzet met de grootste wijnliefhebbers van het land” In hotel La Réserve in Knokke is de uitzonderlijke wijnkelder met unieke wijnkluizen officieel in gebruik genomen. Volgens de eigenaars een primeur in de Benelux. Het hotel biedt wijnliefhebbers vanaf de mogelijkheid om hun persoonlijke collectie te bewaren in een wijnkluis, die zich bevindt in een speciaal ontworpen ruimte op de benedenverdieping. De wijnkluizen en de tweede wijnkelder vervolledigen hiermee de wijnbeleving van het hotel en het inpandige restaurant La Rigue. “We zijn nu al quasi volzet met de grootste wijnliefhebbers van over gans het land." 6 februari 2024