Dranouter / Horeca Dranouter / Horeca Maikel Rogie (34) werd net chef in Vlaanderens hoogste restaurant en scoort al in Gault&Millau: “Vanaf hier kan ik mijn nieuw huis zien liggen” Kersvers chef Maikel Rogie scheert plots hoge toppen sinds hij kookt in Hostellerie Kemmelberg, Vlaanderens hoogste restaurant dat een half jaar na de heropening al scoort in Gault&Millau. "Dit overstijgt onze stoutste dromen." 5 november 2025
Heuvelland / Horeca Heuvelland / Horeca Hier slaap je op het hoogste punt van West-Vlaanderen: legendarische Hostellerie Kemmelberg heropent de deuren na totale make-over De iconische Hostellerie Kemmelberg heeft opnieuw de deuren geopend. Na een één jaar durende en zeer grondige renovatie heeft het hotel-restaurant haar grandeur en klasse helemaal terug, overgoten met een flinke geut hedendaags comfort. Met dank aan twee op en top West-Vlaamse ondernemersfamilies. “We willen dat onze gasten hier een waw-ervaring beleven”, klinkt het. 19 maart 2025