Brugge / Restaurant Brugge / Restaurant Freddy’s by Kok au Vin krijgt vaste restaurantlocatie: “Een blijvende ode aan familie, warmte en de smaak van vroeger” Na een pop-up afgelopen zomer krijgt Freddy’s bij Kok au Vin – een ode aan de vader van chef Jürgen Aerts die slager was – nu een vaste locatie in het pand De Bottelier in de Sint-Jakobsstraat. "De klassieke Frans-Belgische keuken zal opnieuw centraal staan", zegt Jürgen Aerts. 14 november 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca “Eerbetoon aan mijn overleden vader”: Jürgen van ‘Locàle by Kok au Vin’ opent pop-up Freddy’s Restaurant Locàle by Kok au Vin in de Brugse Ezelstraat wordt vanaf 2 juni voor drie weken omgetoverd tot ‘Freddy’s’. “Het is een eerbetoon aan mijn vorig jaar overleden vader Freddy, die in de jaren 60 en 70 een beenhouwerij uitbaatte”, zegt zaakvoerder Jürgen Aerts. “Op het menu staan klassieke Vlaamse vleesgerechten.” 22 mei 2025