Brugge / Horeca Brugge / Horeca Nieuw ijssalon Crème Glace op Simon Stevinplein geopend Op het Simon Stevinplein in Brugge opende het ijssalon Crème Glace onlangs de deuren. Het gaat om een exploitatie van dezelfde uitbaters als het ernaast gelegen restaurant Odette, dus het team rond de bekende horeca-ondernemer Chris Muylle en vennoten. Muylle is ook al jarenlang de man achter traiteur Cardinael. 14 april 2023
Brugge / Economie Brugge / Economie Kunnen robots tekort aan personeel oplossen? West-Vlaamse robotbouwer wil Europees marktleider worden Nadat wzc’s en ziekenhuizen eerder overstag gingen, doen de robots nu ook hun intrede in de horeca- en retailsector. De gerobotiseerde winkelbedienden of kelners kunnen niet alleen een personeelstekort oplossen, ze zorgen ook voor een waw-effect bij klanten. Neem samen met ons een duik in de West-Vlaamse robotwereld. 20 januari 2022