Oostende / Haven Oostende / Haven ‘Kaviaar van de Noordzee’ wordt onbetaalbaar: “Als ze nog duurder worden, koopt straks niemand meer garnalen” De ‘kaviaar van de Noordzee’ maakt dezer dagen zijn naam meer dan waar: wegens de grote schaarste piekte de prijs van een kilootje gepelde noordzeegarnalen de afgelopen weken tot honderd euro, en het plafond lijkt nog lang niet bereikt. Een mens zou er zowaar nostalgisch van worden. “Waar is de tijd dat onze gernoazen honderd frank de kilo gingen?” 9 februari 2024
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Nieuw Vistrapje opent terwijl het oude wordt afgebroken Het Oostendse bouwbedrijf Depoorter is begonnen met de afbraakwerken van het gebouw waar tot voor kort restaurant ’t Vistrapje gevestigd was. Pal aan de overkant opende de laatste uitbater van ’t Vistrapje, Caroline Nevelsteen (37) het nieuwe ’t Vistrapje. “Het blijft uiteraard ’t Vistrapje zoals iedereen dat kent, maar dan in een modern jasje.” 21 december 2021