Brugge / Horeca Brugge / Horeca Bij ons eet je écht op hoog niveau: West-Vlaanderen scoort opnieuw in Gault&Millau-gids De punten en bijhorende koksmutsen zijn uitgedeeld. West-Vlaanderen staat opnieuw nóg wat sterker in de jaarlijkse Gault&Millau-gids. Liefst 218 restaurants van bij ons werden door de culinaire bijbel bekroond, acht meer dan een jaar geleden. “Hard werken en het allerbeste nastreven, het zit gewoon in ons”, zegt gelauwerd chef-kok Geert Van Hecke. 6 november 2024
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Geert Van Hecke, al 40 jaar de culinaire ‘godfather’ van België: “Met die titel koop je geen brood, hé” Maandag reikt Michelin opnieuw zijn felbegeerde sterren uit. Ook Geert Van Hecke, de absolute éminence grise onder de Belgische chef-koks, zal de uitreiking opnieuw met argusogen volgen. De Bruggeling mocht liefst twintig jaar lang drie Michelinsterren aan de gevel van zijn restaurant De Karmeliet hangen. En hoewel hij al even van een welverdiend pensioen zou kunnen genieten, blijft het culinaire vuur ook veertig jaar na de start van zijn carrière hevig branden. “Stoppen? Geen haar op mijn hoofd dat daaraan denkt. Wat zou ik met al mijn tijd moeten doen?” 13 maart 2023
Samenleving Samenleving Eindelijk weer... Hier kijkt Bekend West-Vlaanderen het meest naar uit Het lijstje met versoepelingen vanaf 9 juni is lang. We mogen straks weer genieten op restaurant, afzien in de fitness en feesten met familie en vrienden. Maar waar kijkt Bekend West-Vlaanderen het meest naar uit? We vroegen het aan tien bekende koppen. 8 juni 2021