Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Ex-patissier van Sergio Herman ontvangt eerste gasten in schaduw van Casino in Knokke-Heist: “Resultaat is zeer rustgevend” Hij was lange tijd de patissier van Sergio Herman en werkte in zijn carrière al in tal van binnen- en buitenlandse topzaken. Nu richt is Ruben Jan Adriaan (43) zijn blik met ‘Eyecandy’ op een nieuw avontuur in de schaduw van het Casino van Knokke. Zaterdag ontving hij de eerste gasten. En het decor? Dat oogt bepaald indrukwekkend. “Een toegankelijke zaak met gerechtjes die je niet gauw elders ziet: daar ligt de ambitie”, zegt Ruben. 6 april 2025
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Ruben (43) opent restaurant in schaduw van Casino in Knokke-Heist: “Mag hier casual en fun zijn” Nog enkele weken en dan opent ‘EyeCandy’ de deuren in Knokke-Heist. Het restaurant is in handen van Ruben Jan Adriaan (43), die in zijn carrière al in tal van binnen- en buitenlandse topzaken werkte. Nu richt hij zijn blik op een nieuw avontuur in de schaduw van het Casino. “Een toegankelijke zaak met gerechtjes die je niet gauw elders ziet: daar ligt de ambitie”, zegt Ruben. 24 februari 2025