Ieper Ieper Stem Caroline Vercauteren tot Krak van Ieper Met de WOMED-award voor beste vrouwelijke ondernemer van het jaar zette Caroline Vercauteren (34) een eerste kroon op haar prille carrière als onderneemster. 15 december 2022
Ieper / Economie Ieper / Economie Caroline Vercauteren (BonRill) is vrouwelijke ondernemer van het jaar Op woensdagavond 9 maart werd de WOMED-award uitgereikt, waarmee de beste vrouwelijke ondernemer in de bloemetjes werd gezet. Caroline Vercauteren van het Ieperse charcuteriebedrijf BonRill mocht die mee naar huis nemen. Zij nam het in de finale op tegen twee andere West-Vlaamse dames. 9 maart 2022
Ieper / Bedrijven Ieper / Bedrijven West-Vlaamse girlpower: één van deze drie vrouwen wordt straks onderneemster van het jaar Wie wordt de onderneemster van het jaar? Dat zullen we woensdag weten, maar het is al zeker een West-Vlaming. De drie finalisten van de WOMED-award komen immers allemaal uit onze provincie. Maak kennis met een trio vol girlpower: Katrien Vermeire, Caroline Vercauteren en Marie Callens! “Iemand moet het vuile werk doen.” 4 maart 2022
Ieper / Economie Ieper / Economie Caroline Vercauteren leidt BonRill: “Ik voel me intussen een echte Ieperlinge” Het Ieperse charcuteriebedrijf BonRill zit in de lift. Binnenkort worden de vegetarische producten van hun merk BonMush ook verkocht in 700 Nederlandse Albert Heijns én zaakvoerder Caroline Vercauteren (33) is genomineerd voor de WOMED Award, de bekroning voor de vrouwelijke onderneemster van het jaar. 11 februari 2022
Ieper / Economie Ieper / Economie Voormalig vleesbedrijf BonRill trekt vegetarische kaart door en wordt BonMush Al decennialang maakt het Ieperse familiebedrijf BonRill rillettes. In 2020 gooide het bedrijf het roer om en zette het in op vegetarische spreads, op basis van oesterzwammen. Nu verandert het bedrijf ook van naam. 19 januari 2022
Ieper / Economie Ieper / Economie Iepers vleesbedrijf kiest resoluut voor vegetarisch Het is op zijn minst gedurfd te noemen: met een vleesverwerkend familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat resoluut de vegetarische kaart trekken. BonRill uit Ieper gebruikt daarvoor oesterzwammen als basis. Nieuwe bestuurder Caroline Vercauteren is vastbesloten om niet in te boeten op kwaliteit én smaak. “We mikken even goed op de bourgondische flexitariër als de veganist”, klinkt het. 5 december 2021