De aanpassingswerken zijn voorzien vanaf maandag 12 augustus en zouden zo'n twee weken in beslag nemen. Het nieuwe schuilhuis krijgt een hellend vlak, zodat de halte ook toegankelijk wordt voor rolstoelgebruikers en er geen hoogteverschil meer is tussen de halte en de ingang van de bus.

In de directe omgeving zijn er op vandaag nog drie andere haltes. Ze bevinden zich langs de Staatsbaan op nog geen 100 meter van de nieuw aan te leggen halte en langs de Stadenstraat (de ontdubbelde halte 'Zarren Dorp') en ter hoogte van de spooroverweg in de Zarrenstraat (halte 'Zarren Station'). Op voorstel van De Lijn worden deze dicht bij elkaar gelegen haltes geschrapt en stapt iedereen in Zarren dus op aan de nieuwe centrale halte langs de Esenstraat van zodra de werken daar zijn afgerond. Als alles goed gaat, zou dat dus al bij het begin van het nieuwe schooljaar kunnen zijn.

Reizigers die tot nu toe op- of afstappen aan de haltes 'Zarren Dorp' en 'Zarren Station', zullen via berichtgeving van De Lijn aan de haltes worden geïnformeerd over de op til zijnde wijziging.

De aanpassingswerken zijn voorzien vanaf maandag 12 augustus en zouden zo'n twee weken in beslag nemen. Het nieuwe schuilhuis krijgt een hellend vlak, zodat de halte ook toegankelijk wordt voor rolstoelgebruikers en er geen hoogteverschil meer is tussen de halte en de ingang van de bus.In de directe omgeving zijn er op vandaag nog drie andere haltes. Ze bevinden zich langs de Staatsbaan op nog geen 100 meter van de nieuw aan te leggen halte en langs de Stadenstraat (de ontdubbelde halte 'Zarren Dorp') en ter hoogte van de spooroverweg in de Zarrenstraat (halte 'Zarren Station'). Op voorstel van De Lijn worden deze dicht bij elkaar gelegen haltes geschrapt en stapt iedereen in Zarren dus op aan de nieuwe centrale halte langs de Esenstraat van zodra de werken daar zijn afgerond. Als alles goed gaat, zou dat dus al bij het begin van het nieuwe schooljaar kunnen zijn.Reizigers die tot nu toe op- of afstappen aan de haltes 'Zarren Dorp' en 'Zarren Station', zullen via berichtgeving van De Lijn aan de haltes worden geïnformeerd over de op til zijnde wijziging.