Interparking lanceert parkeren met nummerplaatherkenning in Brugge

© WK
Redactie KW

In centrumparking ‘t Zand in Brugge werd dinsdagmiddag het parkeren met nummerplaatherkenning voorgesteld. Deze dienst is ondertussen ook reeds actief in de ondergrondse parking aan het station, en wordt in de loop van volgend jaar verder uitgebreid naar alle parkings.

Met de nieuwe Pcard die vanaf 4 november kan worden aangevraagd, hoef je nooit meer langs de kassa en kan je de parking zonder te badgen in- en uitrijden. “Parkeren wordt dankzij de nummerplaatherkenning nóg gemakkelijker. Met de Pcard Brugge parkeer je hier in ‘t Zand bovendien het eerste uur gratis en krijg je daarna 20 procent korting“, zegt burgemeester Dirk De fauw.

Via de website van Interparking kan je nu ook op voorhand een parkeerplaatsje reserveren met keuze uit drie formules: een dagje Brugge, weekend Brugge of langer verblijf. Bij reservatie ontvang je meteen de QR-code die je de toegang verschaft tot de parking. Parking ‘t Zand sleepte overigens als enige rotatieparking van het land het kwaliteitslabel ESPA Gold Award in de wacht. “Dit toont nog eens aan hoe klantvriendelijk deze parking is”, aldus burgemeester De fauw.

Je nummerplaat registreren, kan op de website www.parkingmadeeasy.be.

(WK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier