Wie dinsdagochtend naar buiten keek, zal het ongetwijfeld gemerkt hebben. De zware regenval zorgde de voorbije uren voor heel wat hinder op de weg. Op verschillende plaatsen was het aanschuiven geblazen en zorgde het vele water voor een pak overlast. Ook in de Felix de Bethunelaan in Kortrijk hoopte het water zich op. De rioleringen onder spoorwegtunnel konden de toevloed niet slikken waardoor passeren onmogelijk was. Er stond al snel een file tot in Marke.

De stadsdiensten kwamen ter plaatse om het overtollige water weg te pompen en de bladeren die de boel verstopten te verwijderen. De politie van de zone Vlas zorgde voor een vlottere doorstroming van het verkeer. (OV)

Wie dinsdagochtend naar buiten keek, zal het ongetwijfeld gemerkt hebben. De zware regenval zorgde de voorbije uren voor heel wat hinder op de weg. Op verschillende plaatsen was het aanschuiven geblazen en zorgde het vele water voor een pak overlast. Ook in de Felix de Bethunelaan in Kortrijk hoopte het water zich op. De rioleringen onder spoorwegtunnel konden de toevloed niet slikken waardoor passeren onmogelijk was. Er stond al snel een file tot in Marke. De stadsdiensten kwamen ter plaatse om het overtollige water weg te pompen en de bladeren die de boel verstopten te verwijderen. De politie van de zone Vlas zorgde voor een vlottere doorstroming van het verkeer. (OV)