Het bestuur wil een bijdrage leveren voor een milieuvriendelijke mobiliteit. De aankoop werd gerealiseerd in samenwerking met Eandis.

Schepen Carl De Donder: "Ondanks de stevige aankoopprijs vindt de gemeente het belangrijk om hierbij een voorbeeldfunctie te vervullen. Als we samen meer nadenken over onze verplaatsingen en onze mobiliteit kunnen zij ongetwijfeld een belangrijke impact hebben op onze omgeving."

Burgemeester Claude Croes: "Daarom neemt de gemeente Deerlijk ook deel aan de 'testkaravaan' van de Provincie West Vlaanderen. Hier krijgen de personeelsleden van de gemeente de kans om een elektrische fiets te testen voor hun woon-werkverkeer. Met deze inspanningen willen wij als gemeente bijdragen aan een duurzame toekomst."

(MV)

Het bestuur wil een bijdrage leveren voor een milieuvriendelijke mobiliteit. De aankoop werd gerealiseerd in samenwerking met Eandis.Schepen Carl De Donder: "Ondanks de stevige aankoopprijs vindt de gemeente het belangrijk om hierbij een voorbeeldfunctie te vervullen. Als we samen meer nadenken over onze verplaatsingen en onze mobiliteit kunnen zij ongetwijfeld een belangrijke impact hebben op onze omgeving."Burgemeester Claude Croes: "Daarom neemt de gemeente Deerlijk ook deel aan de 'testkaravaan' van de Provincie West Vlaanderen. Hier krijgen de personeelsleden van de gemeente de kans om een elektrische fiets te testen voor hun woon-werkverkeer. Met deze inspanningen willen wij als gemeente bijdragen aan een duurzame toekomst."(MV)