Iedereen is bezorgd om eenieders gezondheid en de schrik bij de 60-tal medewerkers om zelf besmet te geraken, zit er dik in. Voorzitter Dirk Willemijns: "We willen nu zo snel mogelijk de 971 huisgezinnen die een ontbijt besteld hebben op de hoogte brengen van onze beslissing. In totaal betreft het 2.293 ontbijtpakketten die dus niet aan huis geleverd zullen worden."

"We vragen aan de mensen ons hun rekeningnummer te laten weten zodat we het al betaalde bedrag kunnen overschrijven maar we rekenen stiekem op de mildheid van ons publiek om een bedrag open te laten staan zodat we de al gedane onkosten enigszins kunnen compenseren. Blijft er dan nog een som over dan wordt die onmiddellijk overhandigd aan onze doelgroep Kinderhulp Rwanda. We rekenen op eenieders solidariteit en vrijgevigheid." (LB)

Iedereen is bezorgd om eenieders gezondheid en de schrik bij de 60-tal medewerkers om zelf besmet te geraken, zit er dik in. Voorzitter Dirk Willemijns: "We willen nu zo snel mogelijk de 971 huisgezinnen die een ontbijt besteld hebben op de hoogte brengen van onze beslissing. In totaal betreft het 2.293 ontbijtpakketten die dus niet aan huis geleverd zullen worden.""We vragen aan de mensen ons hun rekeningnummer te laten weten zodat we het al betaalde bedrag kunnen overschrijven maar we rekenen stiekem op de mildheid van ons publiek om een bedrag open te laten staan zodat we de al gedane onkosten enigszins kunnen compenseren. Blijft er dan nog een som over dan wordt die onmiddellijk overhandigd aan onze doelgroep Kinderhulp Rwanda. We rekenen op eenieders solidariteit en vrijgevigheid." (LB)