Die bvba wordt geleid door Ann Seys uit Zeebrugge en haar dochter Stefanie Versluys. Stann is de samentrekking van 'Stefanie' en 'Ann'.

Plaats voor 36 kindjes tot 3 jaar

Op 30 juni 2018, een klein jaar geleden, ging op ongeveer dezelfde plaats 't Kinderhofje dicht. Dat kinderdagverblijf werd destijds, net als de buitenschoolse opvang Berenhof, gerund door Tina Devriese. Ze kon met de kindjes terecht in de oude gebouwen van de genoemde wijkschool aan de Revinzestraat.

Het hele schooldomein werd in 2016 aangekocht door apotheker Mattijs Devriese (geen familie van Tina), die er een moderne zorgcampus wil realiseren. Op de bewuste grond staat intussen de nieuwbouw voor het kinderdagverblijf waarin De Kikker zonet zijn intrek heeft genomen. Er is plaats voor 36 kindjes vanaf de geboorte tot en met 3 jaar. Van die plaatsen zijn er 34 gesubsidieerd. Op de openingsdag waren er al meteen negen ingenomen.

Na het stopzetten van 't Kinderhofje en de recente verhuizing van 't Mezennestje vanuit de Revinzestraat naar de Oostendestraat, zat de wijk Don Bosco zonder opvang voor baby's en peuters. "Ik ben heel blij dat dit nu verleden tijd is", zegt schepen van Kinderopvang Rita Dewulf. "Ik heb hard mijn best gedaan om mee aan de kar te duwen voor nieuwe opvang."

De Kikker al aan zijn achtste vestiging toe

Het Torhoutse kinderdagverblijf De Kikker is elke weekdag van 7.30 tot 18.30 uur toegankelijk. De zaakvoerders Ann Seys (50) en haar dochter Stefanie (32) van de bvba Stann hebben vier kinderverzorgers in dienst en er kan er nog eentje bijkomen. Ann leeft samen met Ton (55), een goedlachse Nederlander die een adviesbureau voor kinderopvang leidt.

In 2005 startten Ann en Stefanie hun eerste kinderopvang De Kikker in het eigen Zeebrugge. Torhout is al hun achtste vestiging. De Kikker is er voorts in Knokke, Heist, Sint-Andries, Sint-Michiels, Assebroek, Lissewege en uiteraard Zeebrugge. Ervaring zat!

www.groepsopvangdekikker.be

Die bvba wordt geleid door Ann Seys uit Zeebrugge en haar dochter Stefanie Versluys. Stann is de samentrekking van 'Stefanie' en 'Ann'.Op 30 juni 2018, een klein jaar geleden, ging op ongeveer dezelfde plaats 't Kinderhofje dicht. Dat kinderdagverblijf werd destijds, net als de buitenschoolse opvang Berenhof, gerund door Tina Devriese. Ze kon met de kindjes terecht in de oude gebouwen van de genoemde wijkschool aan de Revinzestraat.Het hele schooldomein werd in 2016 aangekocht door apotheker Mattijs Devriese (geen familie van Tina), die er een moderne zorgcampus wil realiseren. Op de bewuste grond staat intussen de nieuwbouw voor het kinderdagverblijf waarin De Kikker zonet zijn intrek heeft genomen. Er is plaats voor 36 kindjes vanaf de geboorte tot en met 3 jaar. Van die plaatsen zijn er 34 gesubsidieerd. Op de openingsdag waren er al meteen negen ingenomen.Na het stopzetten van 't Kinderhofje en de recente verhuizing van 't Mezennestje vanuit de Revinzestraat naar de Oostendestraat, zat de wijk Don Bosco zonder opvang voor baby's en peuters. "Ik ben heel blij dat dit nu verleden tijd is", zegt schepen van Kinderopvang Rita Dewulf. "Ik heb hard mijn best gedaan om mee aan de kar te duwen voor nieuwe opvang."Het Torhoutse kinderdagverblijf De Kikker is elke weekdag van 7.30 tot 18.30 uur toegankelijk. De zaakvoerders Ann Seys (50) en haar dochter Stefanie (32) van de bvba Stann hebben vier kinderverzorgers in dienst en er kan er nog eentje bijkomen. Ann leeft samen met Ton (55), een goedlachse Nederlander die een adviesbureau voor kinderopvang leidt.In 2005 startten Ann en Stefanie hun eerste kinderopvang De Kikker in het eigen Zeebrugge. Torhout is al hun achtste vestiging. De Kikker is er voorts in Knokke, Heist, Sint-Andries, Sint-Michiels, Assebroek, Lissewege en uiteraard Zeebrugge. Ervaring zat!www.groepsopvangdekikker.be