In de uitgaansbuurt van Knokke-Heist was het de voorbije nachten telkens hommeles na het verplichte sluitingsuur. Vijf feestvierders werden donderdagnacht bestuurlijk aangehouden, maar eerder deze week ging het er ook al bijzonder gewelddadig aan toe.

De politie heeft beelden verspreid van een jongeman die een politieinspecteur tegen het hoofd trapt. Dat gebeurde dinsdagnacht op het Alfred Verweeplein. De politieinspecteur kreeg één trap tegen het hoofd en is niet werkonbekwaam. "We zouden de dader erg graag vatten, want dit is onaanvaardbaar", zegt korpschef Steve Desmet. "Alle tips zijn welkom."

Herken je deze man of heb je zelf beeldmateriaal van het incident? Gelieve contact op te nemen met het rechercheteam via PZ.DKH.Recherche@police.belgium.eu.

In de uitgaansbuurt van Knokke-Heist was het de voorbije nachten telkens hommeles na het verplichte sluitingsuur. Vijf feestvierders werden donderdagnacht bestuurlijk aangehouden, maar eerder deze week ging het er ook al bijzonder gewelddadig aan toe. De politie heeft beelden verspreid van een jongeman die een politieinspecteur tegen het hoofd trapt. Dat gebeurde dinsdagnacht op het Alfred Verweeplein. De politieinspecteur kreeg één trap tegen het hoofd en is niet werkonbekwaam. "We zouden de dader erg graag vatten, want dit is onaanvaardbaar", zegt korpschef Steve Desmet. "Alle tips zijn welkom."Herken je deze man of heb je zelf beeldmateriaal van het incident? Gelieve contact op te nemen met het rechercheteam via PZ.DKH.Recherche@police.belgium.eu.