Waar blijven de Ardooise mondmaskers?

© foto JM
Redactie KW

Half april kondigde de gemeente Ardooie aan dat er een mondmasker per gezin zou geleverd worden. In verschillende omliggende gemeenten zijn de bedelingen al gebeurd. Waar blijven de mondmaskers in Ardooie ?

Het gemeentebestuur blijft aandringen op een spoedige levering en kreeg volgende boodschap van de producent. “We verwerken momenteel de bestelling van 1,5 miljoen mondmaskers voor Think Pink. Het is niet verwonderlijk dat niet alles tegelijk kan geproduceerd en geleverd kan worden. De eerste leveringen zijn achter de rug. Ook vandaag en volgende week volgen er nieuwe. Ik reken er op dat jullie maskers volgende week geleverd worden. Van zodra ik een datum ken zal ik u op de hoogte brengen zodat u de organisatie van de bedeling kunt doen”, klinkt het in de mededeling.

Het gemeentebestuur bevestigt tevens dat de maskers herbruikbaar zijn en dat men Think Pink steunt door voor deze producent te kiezen. Volgende week uw brievenbus in het oog houden. In Roeselare werden er overigens heel wat gestolen uit bussen. Iedereen is gewaarschuwd! (JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier