VTM-anker Lies Vandenberghe verwacht tweede kindje: “Een broertje voor Georges”

Het gezin van Lies, Maarten en Georges breidt uit in 2022. © gf
Tim Vansteelandt
Tim Vansteelandt Chef Nieuws

Een mooi nieuwjaarsgeschenk voor Lies Vandenberghe (30): het VTM-sportanker verwacht in juli een tweede zoontje met haar echtgenoot en collega Maarten Breckx (36). Dat maakte de Ruddervoordse bekend op Instagram.

“We wensen jullie met ons groeiend gezinnetje een gelukkig nieuwjaar. Klein broertje op komst!” Met die woorden maakte Lies Vandenberghe zondagmiddag op Instagram bekend dat ze zwanger is van een tweede zoontje. Georges, die er in juni drie wordt, krijgt er een maand later een broertje bij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lies Vandenberghe is afkomstig van Ruddervoorde, maar woont ondertussen al eventjes in Antwerpen met Maarten Breckx. Ze trouwden in september 2018 in Ruddervoorde. Lies en Maarten leerden elkaar kennen bij Medialaan: Lies was toen nieuwslezeres voor Joe FM en Q-Music, maar werd ondertussen een collega van Maarten als sportanker bij VTM nieuws.

Lies heeft ook haar eigen wekelijkse rubriek in De Krant van West-Vlaanderen: in ‘Lies kleurt je dag’ deelt ze met ons wekelijks de berichten waar ze blij van wordt. Vrijdag verklapte ze al dat er goed nieuws op komst was.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.