Sporza pakt komende weken uit met een nieuwe analiste: Heleen Jaques, de 30-jarige speelster van Anderlecht en de Red Flames. Heleen Jaques is afkomstig van Torhout, begon te voetballen bij KFC Lichtervelde en speelt nu bij Anderlecht. Daar staat ze op het punt te vertrekken, waarschijnlijk naar het buitenland.

Naast nieuwkomer Heleen Jaques is ook ex-voetbalster Imke Courtois opnieuw analiste voor Sporza. Zij wordt tot het einde van het WK ook een Radio 2-madam en komt ook elke keer langs bij FC Niels en Wiels op Radio 2.

(Belga/MF)

Sporza pakt komende weken uit met een nieuwe analiste: Heleen Jaques, de 30-jarige speelster van Anderlecht en de Red Flames. Heleen Jaques is afkomstig van Torhout, begon te voetballen bij KFC Lichtervelde en speelt nu bij Anderlecht. Daar staat ze op het punt te vertrekken, waarschijnlijk naar het buitenland.Naast nieuwkomer Heleen Jaques is ook ex-voetbalster Imke Courtois opnieuw analiste voor Sporza. Zij wordt tot het einde van het WK ook een Radio 2-madam en komt ook elke keer langs bij FC Niels en Wiels op Radio 2.(Belga/MF)