Hangtime overgenomen door Jumpsquare groep

Hangtime is al jaren een begrip in Oostende. © Davy Coghe
Redactie KW

Indoor trampolinepark Hangtime gevestigd in het voormalige ” Earth Explorer” op de Oosteroever in Oostende is vanaf vandaag onderdeel van de Jumpsquare groep. Het trampolinepark wordt voortgezet onder de naam Jumpsquare Oostende waarbij de komende periode zal worden geïnvesteerd in nieuwe innovatieve attracties binnen het trampolinepark en een aanpassing van de horeca faciliteiten.

Jumpsquare groep heeft 100% van de aandelen van Hangtime verworven. Het park wordt zo deel van één van de grootste netwerken van indoor trampolineparken van Europa. Jumpsquare groep baat vandaag in totaal 32 parken uit. Hangtime is het enige trampolinepark aan de Belgische kust en bleek zo een extra troef voor de portfolio van Jumpsquare met drie Vlaamse vestigingen in: Brugge, Kortrijk (Gullegem) en Hasselt.

Oprichters Griet en Anne Mie Strubbe nemen afscheid van Hangtime. De Oostendse ondernemende zussen waren sinds de start van Hangtime in december 2017 voor de vele duizenden klanten hét gezicht van het park. Zij richten zich op nieuwe professionele projecten.

Griet Strubbe: “We nemen vandaag afscheid van onze klanten, van de vele gezinnen en kinderen en ook van het team van medewerkers, maar we laten hen in goeie handen achter. Dit is een kans om Hangtime verder te laten groeien en te laten evolueren. We hebben hier sinds opstart in 2017 een fantastische tijd beleefd. De vele duizenden lachende kindergezichten blijven ons eeuwig bij. We nemen nu even rust, om nadien met nieuwe professionele projecten te starten.”

Christophe Tassenon (Managing Director Jumpsquare Group België) is enthousiast over de jongste aanwinst voor de Jumpsquare familie: “We zijn bijzonder gecharmeerd door Hangtime. De zaak is op een aantal jaar een vaste waarde geworden aan de Belgische kust voor de vele gezinnen met kinderen. We houden uiteraard vast aan de klantgerichtheid die Hangtime kenmerkt en brengen met de Jumpsquare familie bijkomende troeven aan voor onze klanten. We willen Griet en Anne Mie uitdrukkelijk bedanken om van Hangtime deze unieke beleving te maken en wensen hen veel succes in hun verdere professionele carrière.”

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier