Koekelare is met Bistro Den Tap een nieuwe ontmoetingsplek rijker: “Smullen van kip aan ‘t spit tot sappige ribbetjes en hamburgers”

Eigenaar Elie Jonckheere en zijn vriendin Els achter de tapkranen. © GINO COGHE Foto Coghe
Redactie KW

Bistro Den Tap, gelegen in het hart van Koekelare in de Noordomstraat 1a, schuin tegenover het postkantoor, heeft zijn deuren geopend.

De eigenaar, Elie Jonckheere, straalt van enthousiasme als hij vertelt over de gezellige sfeer en de heerlijke drankjes die zijn zaak te bieden heeft. Met vijf biertjes van het vat en een selectie van zo’n 20 streekbieren op fles, is er voor elk wat wils. En dat aanbod zal alleen maar groeien naarmate de vraag toeneemt. Daarnaast is er een uitgebreide keuze aan aperitiefjes en sterke dranken.

Keuken geopend

Elie Jonckheere vertelt: “Ik ben verheugd om samen met mijn vriendin Els iedereen te mogen verwelkomen in de bistro om te genieten in een aangename sfeer. Er is dichtbij parkeergelegenheid en de zaak biedt heel wat ruimte. De keuken is vanaf woensdag 1 mei geopend, wat net op tijd is voor de rommelmarkt. Van kip aan het spit tot sappige ribbetjes en smakelijke hamburgers, geserveerd met verse sla, tomaten en knapperige frietjes. In het begin zal de keuken enkel open zijn op vrijdagavond en op zaterdag en zondag zowel ’s middags als ’s avonds, en er is mogelijkheid om af te halen”, duidt Elie.

Geen frisse wind

Bistro Den Tap verwelkomt zijn klanten dagelijks vanaf 9.30 uur. Later komt er een vaste sluitingsdag. De bistro beschikt over een ruime die afgesloten is, waar gasten kunnen genieten van de zon zonder zich zorgen te maken over een frisse wind. Daarnaast biedt de bistro een veelzijdige ruimte die kan worden gebruikt voor vergaderingen of kan worden gehuurd voor rouwmaaltijden, waardoor Den Tap niet alleen een plek is om te eten en te drinken, maar ook een ontmoetingsplaats voor verschillende gelegenheden. (SVE)

Meer info op Facebook en telefonisch via 0474/46.12.59.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier