Volgend jaar vliegt TUI van Oostende naar Murcia

Redactie KW

Vanaf de paasvakantie vliegt TUI vanuit Oostende naar het Spaanse Murcia, bovendien worden in het hoogseizoen Tenerife en Gran Canaria rechtstreeks aangevlogen vanuit de Stad aan Zee.

Voor het zomerseizoen 2020, dat start met de paasvakantie, heeft TUI fly er vanuit Oostende een nieuwe bestemming bij: het Spaanse Murcia, waar op woensdag en zaterdag rechtstreeks op wordt gevlogen. In juli en augustus zullen er ook rechtstreekse vluchten zijn naar Tenerife en Gran Canaria, een mooie tijdswinst voor de passagier.

Murcia, gelegen tussen Alicante en Malaga, is misschien minder bekend dan de twee grote namen onder de kuststeden, maar herbergt dezelfde troeven als de andere Spaanse costa’s. “Vanuit de gloednieuwe, moderne luchthaven Murcia-Corvera ben je trouwens op minder dan een uur in Torrevieja, één van de populairste plaatsen bij Belgen voor een tweede verblijf“, luidt het bij TUI. “De lijn naar Murcia bewees al haar succes vanuit Antwerpen en Charleroi. Oostende verwelkomt deze nieuwkomer vanaf zaterdag 4 april 2019.”

Rechtstreeks naar Tenerife en Gran Canaria

Bestemmingen die vanuit Oostende al lang succesvol zijn, zijn de twee populairste Canarische Eilanden Tenerife en Gran Canaria. Alle vluchten uit Oostende naar die twee bestemmingen worden in juli en augustus 2020 gegarandeerd zonder tussenstop aangevlogen. “Via een rechtstreekse vlucht naar die bestemmingen spaart de reiziger meer dan een uur uit tegenover een gecombineerde vlucht, een mooie tijdswinst”, zegt TUI.

(HH/GLO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier