Katie runt een klein immobiliën kantoor in de Hendrik Serruyslaan in Oostende. Sinds het uitbreken van het coronavirus in ons land merkt ze dat de aanvragen om panden te bezoeken sterk gedaald is. "Voor mij betekent dat een economische ramp" zucht ze. "Maar dat is niet alleen voor mij zo... Ook mijn klanten die de panden te koop aanbieden zijn daar het slachtoffer van. Daarom zocht ik een creatieve manier om de kandidaat-kopers toch wat panden te laten zien."

Maxmakelaar, het kantoor van Katie, wil kandidaat kopers de panden tonen via videoconference. "Door het pand te tonen terwijl ik met de kandidaat koper aan de lijn hang kan ik de nodige uitleg doen bij het pand en kan de koper bijkomende vragen stellen. Net alsof hij er zelf bij zou zijn. Zo brengen we zowel mijn, als de gezondheid van de koper, niet in gevaar. Ik toon de kandidaat-kopers het pand in real life via een Ipad en Skype. De kandidaat krijgt zo het gevoel alsof hij er echt bij is, met oogcontact. We moeten roeien met de riemen die we momenteel hebben. We zijn vooral blij dat we nog kunnen en mogen roeien momenteel", besluit Katie. (JRO)

Katie runt een klein immobiliën kantoor in de Hendrik Serruyslaan in Oostende. Sinds het uitbreken van het coronavirus in ons land merkt ze dat de aanvragen om panden te bezoeken sterk gedaald is. "Voor mij betekent dat een economische ramp" zucht ze. "Maar dat is niet alleen voor mij zo... Ook mijn klanten die de panden te koop aanbieden zijn daar het slachtoffer van. Daarom zocht ik een creatieve manier om de kandidaat-kopers toch wat panden te laten zien."Maxmakelaar, het kantoor van Katie, wil kandidaat kopers de panden tonen via videoconference. "Door het pand te tonen terwijl ik met de kandidaat koper aan de lijn hang kan ik de nodige uitleg doen bij het pand en kan de koper bijkomende vragen stellen. Net alsof hij er zelf bij zou zijn. Zo brengen we zowel mijn, als de gezondheid van de koper, niet in gevaar. Ik toon de kandidaat-kopers het pand in real life via een Ipad en Skype. De kandidaat krijgt zo het gevoel alsof hij er echt bij is, met oogcontact. We moeten roeien met de riemen die we momenteel hebben. We zijn vooral blij dat we nog kunnen en mogen roeien momenteel", besluit Katie. (JRO)