Spel zonder Grenzen Izegem: cheque voor ‘Boven De Wolken’ en klaar voor 21ste editie op zaterdag 13 juli

Gilles Pannecoucke (links) en Selim Bakhouche overhandigden de cheque aan Kimberly Demulder van Boven de Wolken. © gf
Wouter Vander Stricht

Spel zonder Grenzen is sinds jaar en dag een vaste waarde op de Izegemse evenementenkalender. Domein Wallemote is voor de 20ste keer het decor, zaterdag 13 juli is de datum om vast te pinnen. Maar na de editie van vorig jaar kon ook een mooie cheque overhandigd worden. Dit keer was ‘Boven De Wolken’, de vzw die ouders ondersteunt bij het verlies van hun baby, het goede doel.

Spel zonder Grenzen vond een eerste keer plaats naar de gebouwen van de Rijksschool in de Heilig Hartstraat in Izegem, voor editie nummer twee week men al uit naar Wallemote. Daar is men nu aan de 20ste editie toe, de 21ste in totaal dus. Op zaterdag 13 juli nemen de teams het tegen elkaar op. Er is een competitie voor jeugdploegen (12-15 jaar), daarnaast zijn er de gemengde en niet-gemengde teams die het tegen elkaar opnemen en je kunt ook inschrijven als familieploeg. Een hele dag sportief plezier, een teambuilding activiteit avant la lettre.

De organisatie kost ook een een pak geld, maar dankzij de inzet van heel wat vrijwilligers kan er ieder jaar een cheque uitgedeeld worden aan een goed doel. Van de editie van vorig jaar kon 1.250 euro aan de kant gehouden worden voor ‘Boven de Wolken’. De cheque werd onlangs overhandigd.

Ondertussen zijn de inschrijving voor de komende editie geopend.

Alle info op http://www.szg.be/