Quiz brengt 1.400 euro op voor vzw Chat’oei in De Haan: “Extra kattenvoer blijft welkom”

Wim Kerkhof
Wim Kerkhof Medewerker KW

Op zaterdag 25 november vond in cultuurcentrum d’Annexe de zesde ‘Slimmer dan je denkt quiz’ plaats. De organisatie was in handen van An Nuytten van verzekerings- en bankkantoor Crelan, met ondersteuning van vzw Chat’oei. Deze kersverse vzw uit De Haan zet zich in voor de zwerfkatten op het grondgebied Groot De Haan.

Deze zesde geslaagde editie – de quiz was volzet – vertaalde zich in een mooie opbrengst van 1.400 euro ten voordele van Chat’oei. Met het bedrag werd voornamelijk kattenvoer aangekocht. De vrijwilligers van Chat’oei hielden daarvoor zelf ook al een geslaagde inzamelactie op Werelddierendag, maar de ingezamelde voorraad is bijna op.

Oproep

De vzw doet daarom ook een warme oproep. Iedereen die wenst een bijdrage te leveren, wordt gevraagd om bij hun aankopen aan de zwerfkatten te denken en een zakje voer extra aan te kopen en af te geven aan de opvang (Driftweg 2, 8420 De Haan, de oude kantoren van Agence Cambré). De donaties kunnen worden afgegeven aan de rode deur links naast de opvang voor zwerfkatten.

Sinds kort kan je financieel bijgedragen op rekeningnummer BE72 1030 8873 0416. Fervente quizzers noteren best al zaterdag 23 november in hun agenda voor de zevende editie van de ‘Slimmer dan je denkt quiz’. Wil je erbij zijn en op de hoogte worden gehouden, stuur dan nu al een mailtje naar annuytten2803@gmail.com