Chiro start werkjaar met stoofvlees en frietjes

© JT
Redactie KW

Chiro Sint-Joris organiseert op zondag 19 september hun startdag, samen met de meisjes van Chiro de Kadullekes.

“Iedereen is om 10 uur welkom aan ons lokaal in de Oude Rozebekestraat”, geeft Klaas Vanquaethem mee. “Dit jaar starten we terug samen op met de Kadullekes, net zoals altijd. Vorig jaar was dit echter niet mogelijk vanwege de bubbelvorming”

Geen Daltonfuif

Ook kinderen die eens willen proberen zijn van harte welkom”, aldus Klaas. “We vragen hen wel om een picknick te voorzien. Onze leiding heeft trouwens een aantal wissels ondergaan. We blijven nog steeds met twaalf leiders, maar er kwamen wel vier nieuwe gezichten bij: Jerome Deman, Jonas Lagae, Lomme Caignie en Remi Decorte.”

Eind juli ging Sint-Joris op kamp naar Bocholt. Terwijl heel wat jeugdbewegingen wel wat miserie hadden, verliep alles vlekkeloos. Het weer was er goed en van corona was er geen sprake. De eerste activiteit staat nu vrijdag 17 september ingepland. “Die avond organiseren we in zaal Den Akker een eetavond. Er staat stoofvlees met frietjes op het menu. 8 euro voor kinderen en 12 euro voor volwassenen. Er is ook een vegetarisch alternatief voorzien. Normaal plannen we dat weekend ook altijd onze Daltonfuif, maar die zal dit jaar niet doorgaan, net zoals vorig jaar overigens”, besluit Klaas. (JT)

Wie kaarten wil bestellen voor de stoofvleesmaaltijd kan dit via chiro.sintjoris@gmail.com.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.