Veilig amusement deze zomer met vakantiegids Hupsakee

Hupsakee is eigenlijk een doeboek en tegelijk een vakantiegids op kindermaat. © LC
Redactie KW

Onder de noemer Hupsakee wordt in Middelkerke de hele zomer uitgepakt met een gevarieerd, toegankelijk en veilig activiteitenprogramma.

Schepen Tom Dedecker: “Krabbie neemt kinderen en gezinnen mee op een roetsjbaan van laagdrempelig en veilig amusement. Hupsakee is eigenlijk een doeboek en tegelijk een vakantiegids op kindermaat. Er zijn heel wat back to basics-activiteiten in vervat en dan gaat het onder meer over zandkastelen bouwen, strandbloemen maken of vliegeren.”

“We halen ook de viewmaster van onder het stof. Hupsakee laat de kinderen zoeken naar krabbetjes in de etalages van de winkels en toont de mooiste kunstwerken van de gemeente. Ook de leukste zomeractiviteiten worden aangekondigd in Hupsakee.”

Hupsakee biedt een mooi en leuk alternatief voor de grote evenementen die niet kunnen plaatsvinden en zorgt ervoor dat zowel de inwoners als de badgasten zich creatief kunnen uitleven. Het Hupsakeeboekje is gratis beschikbaar aan de toerismebalies en in de openbare gebouwen van de gemeente Middelkerke.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier