Upperdare Parties vanaf nu via videoconferentie

De bekende Upperdare Parties gaan door, maar nu via een videoconferentie. (foto Davy Coghe) © Davy Coghe t
Olivier Neese

Ook Upper at home, de organisatie achter de welbekende Upperdare Parties, gaat creatief aan de slag met de verplichte quarantaine. Vanaf nu biedt het bedrijf een digitale show aan, onder de titel ‘Stay at home Upperdare Party’.

“Mensen zitten thuis, alleen of met hun geliefde”, vertelt de Brugse zaakvoerder Eric Vandaele. “Veel tijd voor quality time. Als je toch thuis moet blijven, kan je er maar beter het beste van maken. Met Upper at home willen we een lichtpuntje zijn. Via het systeem van videoconferentie willen we onze home parties toch door laten gaan. Via onze website kunnen mensen een digitale party bestellen. Zowel de klant als haar vriendinnen staan via een videochat in contact met onze upperlady, die tips en uitleg geeft bij onze producten. Die kan je daarna digitaal bestellen. Alles zoals een echte home party, maar dan volledig online. De ‘gastvrouw’ blijft het extra geschenk ontvangen.”

Overlevingsstrijd

Het bedrijf probeert op deze manier toch actief te blijven. “Het is een overlevingsstrijd”, steekt Eric Vandaele het niet onder stoelen en banken. “Onze winkels zijn gesloten, de home parties mogen niet doorgaan… We hebben wel nog onze webshop, die nu populairder wordt, maar die zorgt maar voor 10 à 20 procent van onze omzet. Ik hoop dat deze test aanslaat, want je moet weten dat 125 mensen hier een inkomen door hebben…”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.