Voor die gezinnen die getroffen worden door een tegenslag en die een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken, wil zij graag haar beste beentje blijven voorzetten. De huidige crisis als gevolg van Covid-19 brengt heel wat extra mensen in de problemen waardoor de roep naar solidariteit luider klinkt dan ooit.

Reeds 5 jaar staat ze met haar ploeg bestaande uit partijgenoten, vrienden en familieleden niet meer aan de uitgang van één of ander warenhuis maar gaan ze voortaan op zoek naar financiële steun.

Op die manier kan ze samen met haar partijgenoten eigenlijk de pakketten beter samenstellen want met de gekregen centen doen ze de aankoop van de voedingsmiddelen op maat van het gezin.

Namens het bestuur van IEPER2030 is ze zo vrij te vragen of ook u haar actie zou willen steunen. Omdat elke euro telt, is elke gift, groot of klein, welkom.

Als u de actie wil steunen, kan dit bij voorkeur via BE49 7360 6707 6271 op naam van IEPER2030 met duidelijke vermelding 'voedsel 2020'. Doneer je liever geen centen en kies je ervoor om bewaarbare voedingsmiddelen te schenken, neem dan contact op met bestuurieper2030@gmail.com of info@nancysix.org De inzameling loopt nog tot 1 november 2020.

Voor die gezinnen die getroffen worden door een tegenslag en die een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken, wil zij graag haar beste beentje blijven voorzetten. De huidige crisis als gevolg van Covid-19 brengt heel wat extra mensen in de problemen waardoor de roep naar solidariteit luider klinkt dan ooit.Reeds 5 jaar staat ze met haar ploeg bestaande uit partijgenoten, vrienden en familieleden niet meer aan de uitgang van één of ander warenhuis maar gaan ze voortaan op zoek naar financiële steun.Op die manier kan ze samen met haar partijgenoten eigenlijk de pakketten beter samenstellen want met de gekregen centen doen ze de aankoop van de voedingsmiddelen op maat van het gezin.Namens het bestuur van IEPER2030 is ze zo vrij te vragen of ook u haar actie zou willen steunen. Omdat elke euro telt, is elke gift, groot of klein, welkom.Als u de actie wil steunen, kan dit bij voorkeur via BE49 7360 6707 6271 op naam van IEPER2030 met duidelijke vermelding 'voedsel 2020'. Doneer je liever geen centen en kies je ervoor om bewaarbare voedingsmiddelen te schenken, neem dan contact op met bestuurieper2030@gmail.com of info@nancysix.org De inzameling loopt nog tot 1 november 2020.