TUI vliegt niet vanuit Oostende tot en met 11 februari

Redactie KW

TUI fly verlengt de schorsing van de vluchten op regionale luchthavens tot en met 11 februari 2021. Dat is slecht nieuws voor de luchthaven van Oostende.

Luchtvaartmaatschappij TUI fly besloot eind september al de operaties vanuit de luchthavens van Oostende, Antwerpen en Luik tussen 9 november en 17 december niet uit te voeren. Deze schorsing is nu verlengd tot en met 11 februari 2021.

“Regionale luchthavens zijn altijd al waardevolle partners voor TUI geweest en zullen dat ook in de toekomst blijven”, beklemtoont de reisorganisatie. “Dit jaar zorgt de coronacrisis echter voor een veel lagere vraag voor de hele toeristische sector. Om haar vluchtoperaties voor de komende maanden verder te optimaliseren, heeft TUI fly besloten alles te concentreren op de luchthavens van Zaventem en Charleroi.”

Reizigers die voor deze vertrekperiode een vlucht of een pakketreis hadden gereserveerd vanuit Oostende, Antwerpen of Luik, zullen worden omgeboekt op een vlucht van en naar Brussels Airport op dezelfde vluchtdag. Ze worden hierover eerstdaags door TUI gecontacteerd.

(HH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier