"Als een koude douche over ons hoofd. Zo kan je het gevoel best omschrijven wanneer we te weet kwamen dat de deelname aan het internationaal festival bij een droom zal blijven", reageert voorzitter Luc D'Hondt gelaten. "Wie had dit verwacht. De meisjes zijn zwaar ontgoocheld. Voor Tros betekent deze annulering een klein drama. We proberen nu zoveel mogelijk de gemaakte kosten te recupereren. Logies, maaltijden en alle kosten ter plaatse werden reeds betaald. Ook de vluchten vanuit Parijs, net als de transfer van de luchthaven per bus is reeds vereffend. Ook hier wordt het niet makkelijk om deze kosten te recupereren. "

Voor de Trosgirls die reeds meer dan een jaar bezig waren met de voorbereidingen van dit internationaal dansfestival is het balen geblazen. Als amateurteam won deze groep reeds medailles in Praag en Barcolana. Los Angeles lijkt dus verder weg dan ooit. Voor de Wervikse danscompagnie betekent deze annulering een gemiste kans. "De kennis die de meisjes zouden opdoen tijdens dergelijke festivals is niet te onderschatten", benadrukt Luc D'Hondt. "Tros deed eveneens financiële inspanningen voor de aankoop van kostuums en andere zaken. Gelukkig kunnen we deze kostuums tijdens latere shows gebruikt worden waardoor dit uiteindelijk geen verloren kosten zijn.", aldus de voorzitter van de danscompagnie. Tros organiseerde vorig weekend haar succesvol familiefeest in oc. De Steiger in Menen. Op dit evenement kwamen, tijdens drie voorstellingen, iets meer dan duizend toeschouwers af. De Wervikse danscompagnie heeft reeds een rijk gevuld verleden achter zich met vele deelnames aan festivals en stages in diverse landen. Binnen drie jaar viert Tros overigens haar vijftigste verjaardag.

(LVW)

"Als een koude douche over ons hoofd. Zo kan je het gevoel best omschrijven wanneer we te weet kwamen dat de deelname aan het internationaal festival bij een droom zal blijven", reageert voorzitter Luc D'Hondt gelaten. "Wie had dit verwacht. De meisjes zijn zwaar ontgoocheld. Voor Tros betekent deze annulering een klein drama. We proberen nu zoveel mogelijk de gemaakte kosten te recupereren. Logies, maaltijden en alle kosten ter plaatse werden reeds betaald. Ook de vluchten vanuit Parijs, net als de transfer van de luchthaven per bus is reeds vereffend. Ook hier wordt het niet makkelijk om deze kosten te recupereren. "Voor de Trosgirls die reeds meer dan een jaar bezig waren met de voorbereidingen van dit internationaal dansfestival is het balen geblazen. Als amateurteam won deze groep reeds medailles in Praag en Barcolana. Los Angeles lijkt dus verder weg dan ooit. Voor de Wervikse danscompagnie betekent deze annulering een gemiste kans. "De kennis die de meisjes zouden opdoen tijdens dergelijke festivals is niet te onderschatten", benadrukt Luc D'Hondt. "Tros deed eveneens financiële inspanningen voor de aankoop van kostuums en andere zaken. Gelukkig kunnen we deze kostuums tijdens latere shows gebruikt worden waardoor dit uiteindelijk geen verloren kosten zijn.", aldus de voorzitter van de danscompagnie. Tros organiseerde vorig weekend haar succesvol familiefeest in oc. De Steiger in Menen. Op dit evenement kwamen, tijdens drie voorstellingen, iets meer dan duizend toeschouwers af. De Wervikse danscompagnie heeft reeds een rijk gevuld verleden achter zich met vele deelnames aan festivals en stages in diverse landen. Binnen drie jaar viert Tros overigens haar vijftigste verjaardag.(LVW)